Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Adest Musica start met nieuwe ronde Adest- en Minikids

  Verenigingen

Sassenheim • De Adest- en Minikids is een onderdeel van de jongerenafdeling van Drum- en Showband Adest Musica. De Minikids van Adest Musica is een speciaal programma ontworpen voor de allerjongste muzikanten. Het is daar mogelijk om al op vijfjarige leeftijd bij de Sassenheimse muziekvereniging muziek te komen maken.

Op zaterdagochtend 26 januari start de club weer met een nieuwe ronde Adest- en Minikids. Annet van Kesteren, coördinator van onder andere de Adest- en Minikids, vertelt "Kinderen vanaf zeven jaar zijn bij Adest Musica van harte welkom om het Adest Kids programma te gaan volgen. In tien gratis oriënterende lessen maakt de jonge muzikant kennis met de muziekinstrumenten van Adest Musica en leert men de beginselen van het notenschrift. Een leuk en leerzaam programma!".

Minikids

Kinderen van vijf tot zeven jaar kunnen bij de Minikids van Adest Musica aan de slag om hun muzikale gevoel te ontwikkelen. Onder leiding van gediplomeerd docent Saskia Merbis gaan de kinderen aan de slag met een, voor de muziekvereniging, op maat geschreven programma waarin de kinderen op verschillende manieren met muziek maken en verschillende muziekinstrumenten in aanraking komen. Bij aanvang zullen de lessen één keer in de twee weken plaats vinden op de zaterdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur in het 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a). De lessen worden gegeven in groepen van tien kinderen. Het programma is speciaal ontwikkeld om de kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met blaas- en slagwerkmuziek en sluit naadloos aan op de eerste stapjes binnen de vereniging.

Aanmelden

Kennismaken is de eerste keer altijd gratis. Voor aanmelden of meer informatie neem dan contact op met Adest Musica door een e-mail te sturen naar adestkids@adestmusica.nl of minikids@adestmusica.nl of bezoek www.adestmusica.nl.

Meer berichten