Logo deteylinger.nl
Foto: unknown

Na pubquiz zijn de Bokken klaar voor Kuipzwammen

  Verenigingen

Voorhout • CV de Bokken hield op zaterdag 26 januari weer hun jaarlijkse Bokken PubQuiz, met dit jaar een recordaantal deelnemende teams. Maar liefst 24 teams streden in een overvolle Cheers om de titel 'De slimste van Voorhout'.

Tien ronden met elke tien vragen was het raamwerk van dit jaar. Met thema's als actueel, TV & film, muziek & Geografie werden de hersens gekraakt van de aanwezige quizers. Tussen de verschillende rondes was het dit jaar voor het eerst dat er wedstrijdjes georganiseerd werden tussen twee teams om extra punten te verdelen. Uiteindelijk ging het prinsenpaar van de Bokken er met de eerste plek vandoor.

Zes zwammers

Zes Voorhoutse zwammers strijden op zaterdag 16 februari om de jury- als om de publieksprijs. Ook dit jaar is er weer een debutant: de enige vrouwelijke deelnemer Sandra van der Geer. Zij neemt het op tegen vader en zoon Jan Piet en Timo Does, Dennis Floor, Bert Pilaszek en Bas Versluijs. Het kuipzwammen is in de bovenzaal van de KTS. De zaal gaat open om 19.15 uur en het programma start om 20.00 uur. Tijdens het Kuipzwammen wordt ook de Grote Bok binnengehaald, dé vrijwilliger van het jaar gehuldigd door de carnavalsvereniging.

Voorverkoop

De voorverkoop is op vrijdag 1 februari bij voetbalvereniging Foreholte: om 19.00 uur voor VIB's, om 19.20 uur voor donateurs en tussen 19.30 en 20.00 uur voor andere belangstellenden.

Kijk voor alle activiteiten van carnavalsvereniging De Bokken in het speciale magazine, dat deze week bij deze krant zit.

Meer berichten