Logo deteylinger.nl
Alle bestuursleden en artistiek leider MuBo vanaf 2009.
Alle bestuursleden en artistiek leider MuBo vanaf 2009. (Foto: pr./Norbert Rijkers)

MuBo-familie viert tienjarig jubileum

  Verenigingen

Regio •  Muziektheater voor de Duin- en Bollenstreek (MuBo) bestaat dit jaar tien jaar en vierde dit jubileum vorig weekend voor iedereen die ooit aan een productie heeft meegewerkt.

Gedurende de toespraak van voorzitter Ank Brouwer en regisseur en artistiek leider Hans Hollander werd onder andere duidelijk dat tijdens het negen maanden durende proces van het in elkaar zetten van een musical er een intensieve band gevormd wordt tussen de deelnemers. Hechte vriendschappen ontstaan. Bij MuBo spreken ze zelfs van de MuBo-familie.

En de MuBo-familie blijft groeien: eerst was er een MuBo-huwelijk en zeer binnenkort wordt de eerste MuBo-baby geboren. De hechte band is ook te zien tijdens de voorstellingen. Het plezier van het samen maken van een mooie musical, met alle tegenslagen op de weg naar een prachtig eindresultaat, is te zien voor elke toeschouwer.

Nieuwe voorstelling: Cyrano

In Zomerzorg in Hillegom, waar het feest gevierd werd onder het genot van een hapje en een drankje, kregen de aanwezigen ook een voorproefje van de eerste musicalproductie in het jubileumjaar: 'Cyrano'.

Deze voorstelling is te zien in de Muze in Noordwijk op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart. Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.stichtingmubo.nl.

Meer berichten