Logo deteylinger.nl
Boerenbruidspaar Trude van Teylingen (burgemeester Carla breuer) en haar Geert Geesing (Erwin Koenen) bij de ondertrouw.
Boerenbruidspaar Trude van Teylingen (burgemeester Carla breuer) en haar Geert Geesing (Erwin Koenen) bij de ondertrouw. (Foto: pr.)

De burgemeester is de bruid: als Trude van Teylingen in boerenondertrouw

  Verenigingen

Sassenheim • Burgemeester Carla Breuer vormt dit jaar samen met haar partner Erwin Koenen het Boerenbruidspaar bij carnavalsvereniging De Saksen. Op zaterdag 2 februari gingen zij als Trude van Teylingen en Geert Geesing in ondertrouw.

De Saksen viert dit jaar het 44-jarig jubileum. Vier keer elf is in carnavalsland een bijzonder getal en dus pakte de Saksen uit met een extra bekend bruidspaar.  Het boerenpaar werd bijgestaan door bruidsjonker Jort. De getuigen zijn Anna van Tricht (schrijfster kinderboeken), Bregtje van het Biezenbos (boswachter) en Bertus Biggevanger (hooibouwtester).

Onderscheiding

Aan Prins Harold  en Prinses Daniëlle de eer om de ondertrouw te verrichten. Samen met adjudanten Mike en Jimmy, page Annabel en Jeugdprins Jan met page Nisreen doen ze het openingswoord. Na de ondertekening van de ondertrouwakte door Trude en Geert en de getuigen, werd het bruidspaar gefeliciteerd en vervolgens door en jeugdprins Jan met page Nisreen onderscheiden.

Bruiloft

Het bruidspaar, zij combinatiefunctionaris en hij delfstoffenbewerker, gaat zich nu voorbereiden op de huwelijksvoltrekking. De boerenbruiloft is op maandag 4 maart om 13.30 uur. 's Avonds om 20.00 uur is de feestavond in 't Onderdak.  


Meer berichten