Logo deteylinger.nl
'Hoge noot in Laagland' draait om de noodzaak van de noten. | Foto: pr./Edwin van der Wijngaard
'Hoge noot in Laagland' draait om de noodzaak van de noten. | Foto: pr./Edwin van der Wijngaard (Foto: Edwin van der Wijngaard)

'Hoge noot in Laagland' bij Pankras

  Verenigingen

Sassenheim • Toneelvereniging Pankras speelt op zaterdag 16 en zondag 17 maart om 15.00 uur de familievoorstelling 'Hoge noot in Laagland' in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

In het vruchtbare Laagland van Lord Lamido groeien veel noten aan de bomen. Deze noten worden geplukt en geraapt door de Laaglanders. Voor hen zijn noten NOOTZAAK. Hun hele leven draait om noten. De geiten van het volk van het Hoogland zijn ook dol op de noten. Zij komen naar het Laagland en eten de noten. Als de Laaglanders dit ontdekken, vangen ze de geiten en zetten ze in een goed afgesloten schuur. Herbert, de muzikale lord van het Hoogland, wil zijn geiten natuurlijk weer terug hebben. Hij daalt, verkleed als herder, af naar het Laagland. Daar probeert hij op slimme wijze de geiten te bevrijden. Maar…. of de Laaglanders dit zomaar toestaan is natuurlijk de vraag. De regie is in handen van Hein van der Meer.

De zaal gaat open om 14.30 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn aan de deur te koop,of te bestellen via www.inteylingen.nl.

Meer berichten