Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Smakelijk afsluiting met koninklijk concert

  Verenigingen

Warmond • Harmonie Sint Matthias geeft op zaterdag 30 maart om 20.00 uur een koninklijk concert in het Trefpunt (Herenweg 80).

Sint Matthias bestond in mei 100 jaar. Het hele dorp vierde het feest mee met een muzikale parade. Er was een fantastisch concert en feest bij Dekker. De kers op de taart was toen de vereniging de Koninklijke Erepenning kreeg. Op zaterdag 30 maart besluiten zij het jubileumjaar met een toepasselijk koninklijk concert.

Voor de pauze wordt muziek gespeeld met een koninklijk thema zoals de 'Queen of Sheba' en de spectaculaire 'Music of the Royal Fireworks'. Na de pauze gaat het dak eraf met onder meer The Bohemian Rhapsody. Ook het jeugdorkest, tien leden inmiddels, gaat optreden.

Taart

De jarige trakteert ook. In de pauze kunnen de bezoekers bij de koffie en thee een lekker stuk, zelfgebakken, taart eten. De opbrengst hiervan is voor Stichting de Vrolijkheid. Deze stichting verzorgt muzikale activiteiten in asielzoekerscentra. Het zijn daarom de kinderen van het jeugdorkest die in de pauze ook nog gaan collecteren voor deze stichting.

Donateurs hebben vrij toegang. andere bezoekers betalen 6 euro. Ook is er gelegenheid om donateur te worden van de vereniging.

Meer berichten