Kaartverkoop gestart voor activiteiten 100-jarige St Cecilia | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr./Liesbeth Parlevliet
Voorhout

Kaartverkoop gestart voor activiteiten 100-jarige St Cecilia

  Verenigingen

Voorhout • Voor wie het nog niet vernomen heeft: Muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout bestaat dit jaar 100 jaar. St. Cecilia is opgericht op 7 juli 1919 als harmonieorkest. Inmiddels kent de vereniging ook een drumfanfare en een leerlingenorkest. Ook kunnen kinderen op een leuke en speelse manier kennis maken met muziek via Algemene Muzikale Vorming. Al 100 jaar verzorgt de vereniging optredens binnen en buiten Voorhout. En ook in dit jubileumjaar zal St Cecilia – tijdens 3 bijzondere jubileumevenementen - van zich laten horen. Zo is er de Jubileum Taptoe op 18 mei, De A-mee-zing 100 Party op 6 juli en het muziektheater 'Cielke maakt muziek' op 7 juli in Sporthal de Tulp.

Jubileumtaptoe - zaterdag 18 mei

Ter ere van het 100-jarig jubileum van Muziekvereniging St. Cecilia zal er een Jubileumtaptoe plaats vinden op het hoofdveld van Foreholte in Voorhout. Deze taptoe is tevens de première van de show 'Royals of the 80s' van drumfanfare St. Cecilia. Ook andere bekende korpsen uit de regio doen mee aan deze feestelijke jubileumtaptoe: Adest Musica, St. Laurentius, Jong DVS, Flora Band en Amigo.

Er zullen deze taptoe maar liefst drie premièreshows worden opgevoerd en voor het publiek zijn tribuneplaatsen en staanplaatsen beschikbaar. Het taptoeterrein is open vanaf 19.30 uur en jubileumtaptoe start om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 5 euro.

A-Mee-zing 100 Party – zaterdag 6 juli

Deze avond moet het dak van sporthal De Tulp eraf! Samen met een stoet aan Voorhoutse zangers en zangeressen, aangevuld door een band en ondersteund door licht en geluid brengen harmonie, drumfanfare en leerlingen een show die zijn weerga niet kent. Het is geen standaard concert, het is geen Proms, het is geen Vrienden van, het is geen Muziekfeest op het Plein, het is geen Toppers-concert: het is een combinatie van dit alles en daardoor zoveel meer.

Eerst krijgen orkest en solisten de gelegenheid om te schitteren, maar de avond eindigt in een geweldige amazing-mee-zing-finale met het allergrootste koor dat in Voorhout ooit op de been is gebracht: het voltallige publiek.

Het feest eindigt natuurlijk niet als de finale achter de rug is. Na de show van de muziekvereniging en vrienden zal een naprogramma volgen om deze feestavond gepast af te sluiten. De sporthal gaat open om 20.00 uur en de show begint om 21.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 15 euro. Er zijn een beperkt aantal *VIP TICKETS* verkrijgbaar; met deze tickets is er een ontvangst met hapjes en drankjes vanaf 19.30 uur met genodigden op onze 'Pre Party', met een preview en een kijkje achter de schermen. 

Cielke maakt muziek – zondag 7 juli

Wat, als je kind bent in een land waar alle muziek verboden is? Als een boze minister de muziekinstrumenten afpakt en verstopt? En wat, als je dan tóch muziek wilt maken – gewoon omdat dat in je zit, zoals als in iedereen? Dan ga je misschien wel, net als het meisje Cielke, op zoek naar de muziek! En dan maak je allerlei spannende avonturen mee, je ontmoet bijzondere mensen en misschien lukt het ook nog om het raadsel op te lossen om de instrumenten terug te vinden.

'Cielke maakt muziek' is een educatieve, spannende en muzikale zoektocht naar muziek voor iedereen vanaf 5 jaar, speciaal gemaakt door Marjoleine Mosselman en Paul Martens voor het 100-jarig bestaan van muziekvereniging St Cecilia. Cultuur Verheft levert de verteller en acteurs. Een bijzonder en uniek evenement waar je bij geweest moet zijn. De sporthal gaat open om 11.30 uur en de voorstelling begint om 12.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 5 euro.

Kaartverkoop gestart

De kaartverkoop voor alle drie de evenementen is gestart. Bestel tickets via de Ticketshop via www.stceciliavoorhout.nl (voor deze kaarten betaal je 1 euro extra aan servicekosten) of koop tickets bij één van de drie verkooppunten vanaf 9 april (voor deze kaarten betaal je geen servicekosten). De verkooppunten zijn Primera Voorhout, Duijnstee Sassenheim, Electro World IJsselmuiden Voorhout of via leden van de muziekvereniging.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>