Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Golfbaan Kagerzoom viert 25ste verjaardag

  Verenigingen

Warmond • De openbare golfbaan Kagerzoom vierde woensdag 17 april de 25ste verjaardag. Onder toeziend oog van wethouder Bas Brekelmans onthulden het oudste en het jongste lid van Kagerzoom een boom met plaquette. 

Op 17 april 1994 werd de  golfbaan Kagerzoom geopend door Schelto Patijn, destijds Commissaris van de Koningin van Zuid-Holland. De nog wat kale baan werd in gebruik genomen en is de afgelopen jaren volgroeid tot een volwassen en volwaardige negen holes golfbaan. De baan wordt intensief bespeeld, zowel door leden van de golfclub Kagerzoom als door greenfee-spelers. En niet alleen door oudere spelers, steeds meer jeugdigen vinden de weg naar Kagerzoom. Dit inspireerde de club, die behalve de 25ste verjaardag van de baan dit jaar ook haar vijfde lustrum viert, tot het thema van dit lustrum 'Swing naar de toekomst'.

Cadeau

Om de verjaardag luister bij te zetten onthulden Wim Hekkens (oudste lid) en  Berend Vliegen (jongste lid) onder toeziend oog van Bas Brekelmans en een keur aan leden (oud)-bestuursleden en relaties van Kagerzoom een boom met plaquette als geschenk aan het bestuur  en de leden van Kagerzoom.

Meer berichten