Logo deteylinger.nl
Adest Musica tijdens het optreden in de Vogelenbuurt. | Foto: pr.
Adest Musica tijdens het optreden in de Vogelenbuurt. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Vriendenactie in Vogelenbuurt levert Adest Musica 70 nieuwe vrienden op

  Verenigingen

Sassenheim • Adest Musica heeft op 23 april een vriendenactie in de Vogelenbuurt in Sassenheim gehouden. Voorafgaande aan de acties zijn er flyers huis-aan-huis verspreid in deze woonwijk.  Zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van Adest Musica hebben deze wervingsactie muzikaal ondersteund. Op dinsdag 2 juli speelt Adest in de omgeving Teijlingerlaan.

Voorzitter Wim van Vliet is blij met deze nieuwe Vrienden: "Prachtig resultaat, het was een mooie avond. Waar we aanbelden kregen we alleen maar waardering voor onze muziekvereniging. Deze ondersteuning en de ondersteuning van Sponsoren en Grenadiers zijn voor onze vereniging van wezenlijk belang". Wim van Vliet voegt er nog aan toe dat iedereen ook nog online Vriend kan worden voor 12, 24, of 36 euro per jaar.

Vriendenactie loopt al sinds 2016

Vanaf 2016 worden  jaarlijks twee wijken in Sassenheim bezocht door de korpsen van Adest Musica, waarbij zo'n 25 vrijwilligers in de wijk huis aan huis aanbelden, met de vraag of de bewoner Vriend van Adest Musica wil worden. Dat resulteerden de afgelopen jaren in ruim 300 nieuwe vrienden voor Adest Musica.

Op dinsdagavond 2 juli wordt de laatste wijk in Teylingen bezocht; de omgeving van de Teijlingerlaan en ook daar zal zowel de Jeugdband als de Drum- en Showband van zich laten horen

Alle informatie over Vrienden van Adest is te vinden op www.adestmusica.nl/vrienden.

Meer berichten