Logo deteylinger.nl
Foto: pr.

Adest Musica organiseert promotiedag in het park

  Verenigingen

Sassenheim • Adest Musica houdt op zaterdag 11 mei een promotiedag in Park Rusthoff. Tijdens de promotiedag zijn er onder andere optredens van Adest Brass en de muzikale onderdelen van de jeugdafdeling van Adest Musica.

De promotiedag in Park Rusthoff start om 10.30 uur. Enthousiaste muzikanten (in spé) zijn van harte welkom om allerlei verschillende muziekinstrumenten uit te proberen. Ook is er genoeg ruimte voor informatie over de diverse opleidingsmogelijkheden die Adest Musica te bieden heeft. Als kers op de taart sluit Adest Brass de dag af met een spetterend muzikaal optreden van 12.00 uur tot 13.00 uur. De toegang tot de promotiedag is gratis.

Adest- en Minikids

Annet van Kesteren, coördinator van de Adest- en Minikids, vertelt: "Kinderen vanaf 7 jaar kunnen het Adest Kids programma volgen. In tien gratis oriënterende lessen maakt de jonge muzikant kennis met de muziekinstrumenten en leren ze de beginselen van het notenschrift". Kinderen van 5 tot 7 jaar kunnen bij de Minikids aan de slag om hun muzikale gevoel te ontwikkelen. De lessen worden gegeven in kleine groepen van tien kinderen. Het programma is ontwikkeld om de kinderen op speelse wijze kennis te laten maken met blaas- en slagwerkmuziek.

Sassenheimse gemeenschap

Adest Musica is niet meer weg te denken uit de Sassenheimse gemeenschap. Sinds de oprichting in 1952 is de vereniging onlosmakelijk verbonden met tal van Sassenheimse activiteiten en evenementen; de muzikale medewerking tijdens het Bloemencorso, Koningsdag, Bevrijdingsdag de Najaarsfeesten en niet te vergeten de Herdenking van de gevallenen op 4 mei.

Meer berichten