Logo deteylinger.nl
Willem Bakker en Theo Kool blijken opnieuw het sterkste paar tijdens de maandagavondbridge. | Foto: pr.
Willem Bakker en Theo Kool blijken opnieuw het sterkste paar tijdens de maandagavondbridge. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Bridgepaar Bakker-Kool prolongeert titel bij bridgeclub Voorhout

  Verenigingen

Voorhout • Bridgeclub Voorhout heeft op maandag 6 en woensdag 8 mei de clubkampioenen gehuldigd.

Op maandag zijn dat wederom Willem Bakker en Theo Kool, die de achtervolgers op ruime afstand hielden. Op woensdag pakte het duo Marja Schoonhoven en Hein Juffermans de titel terug, ook met een comfortabele voorsprong. 

Na deze slotdrives begint de zomerstop, maar blijft er op maandag gelegenheid om zomerbridge te spelen. Dit jaar gebeurt dat niet meer bij restaurant Boerhaave, aangezien deze gesloten is op maandag. De zomerbridge is dit jaar aan de overkant, bij De Verdieping.

Zomerbridge

Op maandagavonden, beginnend op 20 mei kunnen bridgers van alle niveaus zich aanmelden voor een avondje zomerbridge. Meestal wordt gespeeld in twee lijnen, ingedeeld naar speelsterkte. Ook thuisbridgers worden van harte uitgenodigd om hun krachten te komen meten. Naast de eer, wordt ook gespeeld voor een fles wijn. Die gaat niet altijd naar de nummer één, maar ook naar een wisselende andere plek in de eindklassering. De kosten zijn 6 euro per paar. De start is om 19.45 uur, dus een kwartier eerder dan normaal. Rond 23.00 uur is de uitslag bekend en kunnen de spelers hun persoonlijk overzicht van de avond bekijken.

Om teleurstelling te voorkomen, wordt spelers aangeraden zich vooraf aan te melden. Bij voorkeur via e-mail: bridgeclubvoorhout@gmail.com of via de kalender op de website: www.nbbclubsites.nl/club/9022 Telefonisch kan dat bij Els Mens: 06-11191193 en tot uiterlijk 19.30 uur aan de zaal.


Marja Schoonhoven en Hein Juffermans winnen op woensdag. | Foto: pr.

Meer berichten