1000 euro voor Adest Musica | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Wim van Vliet, voorzitter Adest Musica, en Arthur Volten, voorzitter Jeugdafdeling, ontvangen een donatie van Stichting Kringloop Voorhout. | Foto: PR Adest Musica, Esther Lemmers.
Wim van Vliet, voorzitter Adest Musica, en Arthur Volten, voorzitter Jeugdafdeling, ontvangen een donatie van Stichting Kringloop Voorhout. | Foto: PR Adest Musica, Esther Lemmers. (Foto: )

1000 euro voor Adest Musica

  Verenigingen

Teylingen • Adest Musica heeft van de Stichting Kringloop Voorhout een donatie ontvangen voor de aanschaf van kleding voor de Jeugdband.

Adest Musica had een verzoek bij de Kringloop ingediend voor een financiële bijdrage om de Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te kunnen steken. Een delegatie van Adest Musica kon uiteindelijk een bedrag van 1000 euro in ontvangst nemen. Arthur Volten, voorzitter van de Jeugdafdeling; "Het bedrag is een fantastische bijdrage in de enorme investering die Adest Musica moet doen om de gehele Jeugdband in nieuwe uniformjasjes te steken. Een mooier geschenk konden we ons niet wensen. De presentatie van de nieuwe kleding vindt plaats op zaterdag 6 juli tijdens het zomeravondconcert in Park Rusthoff."

Dit concert heeft een informeel karakter. Vanaf 19.15 uur onthalen de muzikanten van Minikids, Aspiranten, Adest Brass, Jeugdband en de Drum- en Showband de aanwezigen op een muzikaal spektakel. De toegang is gratis.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>