PV De Voorhouter schenkt cheque aan Bolero | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Penningmeester Jan Nijgh, Ria van de Kooy en  voorzitter Peter Tolk werden verwelkomd door Betty Haasnoot, teamleidster van deze instelling.
Penningmeester Jan Nijgh, Ria van de Kooy en voorzitter Peter Tolk werden verwelkomd door Betty Haasnoot, teamleidster van deze instelling. (Foto: pr.)

PV De Voorhouter schenkt cheque aan Bolero

  Verenigingen

Voorhout • Postduivenvereniging De Voorhouter wilde de 70ste verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan. Met een jubileumreceptie op vrijdag 31 mei werd het feest gevierd. Daarnaast besloot het bestuur een lokaal doel mee te laten delen in de feestvreugde. PV De Voorhouter ging daarom op woensdag 12 juni op bezoek bij verzorgingstehuis Bolero, om daar het een cheque van 500 euro te presenteren. Penningmeester Jan Nijgh, Ria van de Kooy en voorzitter Peter Tolk overhandigden de cheque aan Betty Haasnoot, teamleidster van Bolero. Waar Bolero het geld voor gaat gebruiken, wordt later bekend gemaakt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>