Logo deteylinger.nl
Vijftien voorzitters van Voorhoutse verenigingen bijeen voor overleg. | Foto: pr.
Vijftien voorzitters van Voorhoutse verenigingen bijeen voor overleg. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Voorhouts voorzittersoverleg voorspoedig van start

  Verenigingen

Voorhout • Vijftien voorzitters van evenveel Voorhoutse vrijwilligersorganisaties kwamen vrijdag 21 juni voor het eerst bij elkaar. In dit voorzittersoverleg is de basis gelegd voor een toekomstige en betere samenwerking.

Niet alleen leren de voorzitters elkaar beter kennen, ook vertellen ze elkaar over de uitdagingen die ze tegenkomen en kunnen ze leren van hun collega's. Het afstemmen van activiteiten is ook een doel, waar de voorzitters naar streven, net als het gezamenlijk voeren van overleg richting andere organisaties.

Verenigingen

De voorzitters vertegenwoordigden organisaties als voetbalvereniging Foreholte, MHC Voorhout, Stichting Vrienden van het Overbosch, CJV, de Oranje Vereniging en de Volkstuinvereniging. Zij werden verwelkomd door mede-initiatiefnemers Rogier Hoeijmans, Theo van Werkhoven (carnavalsvereniging De Bokken) en Marcel Floor (muziekvereniging Sint Cecilia).

HKV

De eerste bijeenkomst, die werd gehouden bij Foreholte, stond voornamelijk in het teken van het ontmoeten en het treffen van voorbereidingen. De eerstvolgende bijeenkomst zal bij de Historische Kring Voorhout worden georganiseerd.

Meer berichten