Koninklijke Erepenning voor muziekvereniging St. Cecilia | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Voorhout

Koninklijke Erepenning voor muziekvereniging St. Cecilia

  Verenigingen

Voorhout • Burgemeester Carla Breuer reikte op zaterdag 6 juli de Koninklijke Erepenning uit aan muziekvereniging St. Cecilia uit Voorhout. De uitreiking is tijdens de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de vereniging in Sporthal De Tulp. 

Op zondag 7 juli bestaat muziekvereniging St. Cecilia honderd jaar. De vereniging is al sinds haar oprichting actief betrokken binnen de Voorhoutse gemeenschap en verzorgt muziek bij alle optochten, bijzondere evenementen en huldigingen, waaronder aubades, 4 mei viering, bloemencorso, najaarsfeesten en Koningsdag. De vereniging telt momenteel ruim 130 leden, in de leeftijden van 7 tot 80 jaar.

Koninklijke Erepenning

De Koninklijke Erepenning is een ereteken dat kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen of instellingen dan wel aan sportverenigingen. Het symboliseert het respect en de waardering die de koning heeft voor de bijzondere verdiensten van de ontvanger.

Lees meer in De Teylinger van woensdag 10 juli.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>