Zwemdiploma's bij Columbiaan | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Trots tonen de zwemmers hun B- of C-diploma.
Trots tonen de zwemmers hun B- of C-diploma. (Foto: pr./Dennis van Gent)
Voorhout

Zwemdiploma's bij Columbiaan

  Verenigingen

Voorhout • Bij zwemvereniging de Columbiaan was op zaterdag 13 juli het laatste afzwem-moment voor de zomervakantie. Voorhout is 22 A-, B- en C-diploma's rijker.

Zwemvereniging de Columbiaan is vijftig jaar geleden opgericht, ondanks dat er speciale jubileumactiviteiten zijn gaat het afzwemmen op de gebruikelijke manier gewoon door. Er waren ditmaal 22 geslaagden. Dit lijkt een klein aantal, maar er wordt in kleine groepjes gezwommen zodat er veel persoonlijke aandacht is voor ieder kind. De Colombiaan heeft onlangs de zwemlicentie gehaald, zodat de kinderen tijdens de lessen de nieuwste zwemtechnieken leren.

Geslaagden

Voor het A-diploma slaagden; Elin, Mats, Anas, Guus, Matts, Rudie, Kevin, Milou, Femke, Flynn en Yuna.

Voor het B-diploma slaagden; Lynn, Djamilla, Rezan, Jayden, Bas en Jurian.

Voor het C-diploma slaagden; Daan, Tsigera, Phileine, Skye en Joye. Zij maakten met dit C-diploma het Zwem-ABC compleet.


De leerlingen met hun A-diploma. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>