Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Oranjevereniging Sassenheim zorgt voor kerstdiner voor vrijwilligers

  Verenigingen

Sassenheim • Ook dit jaar heeft de Oranjevereniging Sassenheim in nauwe samenwerking met restaurant Nog Eigenwijzer weer een kerstdiner georganiseerd. In totaal 46 mensen die zich normaal gesproken zelf als vrijwilliger inzetten voor anderen, schoven op maandag 23 december aan voor een driegangenmenu.

De oranjevereniging heeft voor dit jaar Sassenheimse vrijwilligersorganisaties gevraagd om vrijwilligers voor te dragen waarvan zij vinden dat die wel eens verwend mochten worden. Aan deze oproep werd dankbaar en veelvuldig gehoor gegeven. Bij ontvangst ontvingen de gasten een feestelijk glas cava. Daarna werden zij verwend met een driegangen diner.

Bediening

De mensen die zich normaal zo geweldig inzetten voor de inwoners van Sassenheim konden nu eens lekker achterover leunen, gezellig praten met elkaar en genieten. En gezellig was het, en genoten is er. De bediening was ook deze editie weer in handen van de bestuursleden van de Oranjevereniging waarvoor het voltallige bestuur graag acte de présence gaf twee dagen voor Kerstmis.

Meer berichten