Seniorenvereniging Teylingen viert fusiefeest | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Het nieuwe bestuur heft het glas met burgemeester Breuer en wethouder Van Kempen. | Foto: Piet de Boer
Het nieuwe bestuur heft het glas met burgemeester Breuer en wethouder Van Kempen. | Foto: Piet de Boer (Foto: piet de Boer)
Teylingen

Seniorenvereniging Teylingen viert fusiefeest

  Verenigingen

Teylingen • ''Een gebrek aan bestuursleden is de aanleiding voor deze fusie,'' zeggen secretaris Netty Havenaar en voorzitter Dick Voerman. De Warmondse Bond van Ouderen dreigde in 2014 door het ontbreken van bestuurders te verdwijnen. Dat mag niet gebeuren vonden de drie verenigingen en ze kwamen in actie. In 2020 is de fusie uiteindelijk een feit.

Door Piet de Boer

De koppen werden in 2014 al bij elkaar gestoken. Na negen maanden lag er een samenwerkingsovereenkomst. De voorzitter dacht na de presentatie op 1 september 2015 met gezwinde vaart richting een fusie te kunnen doorstomen. Maar het proces haperde en kreeg te kampen met ''enkele ups en downs''.

Bestuur

Door statutaire voorwaarden en een te lage opkomst, moesten er twee algemene ledenvergaderingen plaatsvinden om een beslissing te nemen. De overgrote meerderheid ging op vrijdag 10 januari akkoord. Er waren maar enkele tegenstemmers en een onthouding. ''We zijn een fusie'' riep de voorzitter opgelucht en blij na het voorlezen van de uitslag. Het bestuur kan nu aan de slag. De nieuwe bestuurders zijn Dick Voerman (voorzitter), Netty Havenaar (secretaris), Evert Hegnauer (penningmeester), Jan van Bakel (belangenbehartiging), Hans Boere, Corri van Wetten en Hans Wilson.

Lees het complete artikel in De Teylinger van woensdag 15 januari.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>