Nieuwe weg van Up2Stage smaakt naar meer | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Docenten Lotte en Tamara laten hun leerlingen veel improviseren. | Foto: pr.
Docenten Lotte en Tamara laten hun leerlingen veel improviseren. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Nieuwe weg van Up2Stage smaakt naar meer

  Verenigingen

Sassenheim • De open lessen bij musicalgroep Up2Stage zijn vorige week dinsdag afgesloten met een gevarieerde les. Een nieuwe richting is ingeslagen en aan de reacties van de kinderen en jongeren te merken zijn ze er blij mee. Zij kijken uit naar het komende jaar met veel improviseren en zelf creëren.

De docenten Lotte en Tamara hebben een serie lessen gegeven, waarbij de jongeren konden proeven van een gevarieerd lesaanbod met toneelspel, zang, beweging, dans en improviseren. Al improviserend en creërend werken met allerlei verschillende thema’s en situaties is erg goed gevallen en smaakt naar meer. Een aantal reacties van jongeren: “Bij de Up lessen mag je van alles doen en niets is raar of fout”. ‘’Improviseren bij het spelen is leuk en je kan alles wat je in je hoofd hebt ook laten zien”. “Ik ben verbaasd wat jongere kinderen hier laten zien, ze spelen ontzettend leuk en zijn lekker vrij”. “Zelf typetjes bedenken en laten zien, leuk!”. Ook was er ruimte voor een kritische blik: “Ik vind wel dat we een goed niveau moeten halen net als voorgaande jaren en dat het weer een echte musical moet worden met zang, spel en dans”, aldus één van de jongeren.

Up2Stage biedt tot de zomervakantie nog steeds een gratis proefles aan voor geïnteresseerden tussen de 9 en 30 jaar. Aanmelden via info@up2stage.nl. De lessen zijn iedere dinsdagavond in studio 2 bij de locatie van Total Move (Menneweg 107).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>