Forwodians ontvangt cheque van Kringloop Herenstraat 63 | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Toos Plug (l) mocht namens de kringloop de cheque overhandigen aan Jelle van Werkhoven, Annet van der Putten en Erika van Rooij.
Toos Plug (l) mocht namens de kringloop de cheque overhandigen aan Jelle van Werkhoven, Annet van der Putten en Erika van Rooij. (Foto: pr.)
Voorhout

Forwodians ontvangt cheque van Kringloop Herenstraat 63

  Verenigingen

Voorhout • Basketbalvereniging Forwodians heeft een cheque van 750 euro gekregen van kringloop Herenstraat 63.

Barmedewerker Erika van Rooij en bestuursleden Jelle van Werkhoven en Annet van der Putten togen afgelopen zaterdag naar Stichting Kringloopwinkel aan de Herenstraat 63. De Forwodians-vrijwilligers werden opgewacht door bestuurslid Toos Plug en na de koffie met wat lekkers was het tijd voor de cheque. Forwodians had een verzoek ingediend voor geld voor een vriezer, zodat zij onder andere cool packs, die altijd veel gebruikt worden bij sportverenigingen, in eigen beheer kan opslaan.
Na het overhandigen van de cheque toog het drietal meteen door naar de plaatselijke witgoedwinkel om de 750 euro een nieuwe vriezer te kunnen kopen. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>