Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Eindelijk weer uitje voor gasten van de Zonnebloem

  Verenigingen

Sassenheim • Toen het weer mogelijk bleek de gasten van Zonnebloem Sassenheim bij elkaar te brengen, besloot het bestuur hen uit te nodigen voor een diner. Dat dit op prijs werd gesteld bleek wel uit het aantal van 46 aanmeldingen. Er werden daarom twee avonden georganiseerd in Grand Café Graaf Jan. 

Het restaurant was volgens de richtlijnen ingericht; de gasten en medewerkers mochten plaatsnemen aan tafels die voor vier personen waren gedekt, dusdanig gezellig dat, ondanks de anderhalve meter, er weer fijn onderling contact was. Dit was te merken aan de begroetingen en het enthousiasme.

Namens het bestuur werden de gasten welkom geheten, waarbij natuurlijk werd ingegaan op de moeilijke tijd. Veel activiteiten moesten worden geannuleerd en ook in de komende tijd zullen activiteiten worden aangepast. Des te fijner dat dit diner wel mogelijk is.

Verschillende kleine gerechten

Er werd gestart met een aperitief, met daarbij een heerlijk broodje. Daarna had iedereen de keuze uit de verschillende kleinere gerechten die zowel als voor- en hoofdgerecht werden aangeboden, conform de nieuwe kaart van het restaurant. Het diner werd afgesloten met een grand dessert. Na de laatste hapjes werd tot slot nog een kopje koffie of thee geserveerd. 

Geïnteresseerden die nog niet op de gastenlijst van Zonnebloem Sassenheim staan, kunnen contact opnemen met de secretaris Gerard van der Horst via 0252-214759. 

Meer berichten