Logo deteylinger.nl
St, Cecilia tijdens het try-out concours in Klundert in 2017. | Foto: pr.
St, Cecilia tijdens het try-out concours in Klundert in 2017. | Foto: pr. (Foto: Marieke Voorn)
Voorhout

St. Cecilia zamelt geld in voor uniformen met Grote Clubactie

  Verenigingen

Voorhout • Net als veel andere verenigingen neemt ook muziekvereniging St. Cecilia dit jaar deel aan de Grote Clubactie. Tijdens dit extra moeilijke coronajaar kan St. Cecilia alle financiële steun gebruiken.

Muziekvereniging St. Cecilia wil dit jaar geld inzamelen voor het uniform van de drumfanfare en het harmonieorkest. Nieuwe schoenen, handschoenen, stropdassen, een nieuw uniformjasje, of een geheel nieuwe outfit: het kost allemaal geld.


Inkomstenbronnen vervallen

Helaas heeft het coronavirus de financiële situatie van de muziekvereniging er niet beter op gemaakt. Vrijwel alle (betaalde) optredens zijn vervallen en ook het ophalen van het oud papier (al decennia lang een vaste inkomensbron) is noodgedwongen tot onbepaalde tijd stilgelegd. St. Cecilia kan wat extra financiële steun dus goed gebruiken.

Met de Grote Clubactie hopen leden van St. Cecilia zoveel mogelijk loten aan de deur te verkopen voor hun vereniging. Een lot kost 3 euro en 80% daarvan gaat naar ‘de club’. Bovendien maken lotenkopers kans op ruim honderd prijzen met als hoofdprijs 100.000 euro.

QR-code

Om coronaproof loten te kunnen verkopen, kan er dit jaar ook gebruik gemaakt worden van online verkoop: door het inscannen van een QR-code met een smartphone kan een koper eenvoudig - op gepaste afstand - loten kopen. Natuurlijk doet de klassieke methode met het handmatig invullen van het verkoopboekje het ook nog.

Iedereen die St. Cecilia een warm hart toedraagt, wordt van harte gevraagd een financiële ondersteuning te geven door een of meerdere loten aan de deur te kopen. Maar er kan ook zelf actie worden ondernomen. Op de websitelink lot.clubactie.nl/lot/st.-cecilia-voorhout/220049 kan men direct loten kopen ten bate van St. Cecilia Voorhout. Op de website stceciliavoorhout.nl kunt u de voorgaande link ook terugvinden.

Meer berichten