Logo deteylinger.nl
Sassem Troef voorzitter Aad Kaandorp reikt de wisselbeker uit aan Marianne Freke en Gijsbert Tit.
Sassem Troef voorzitter Aad Kaandorp reikt de wisselbeker uit aan Marianne Freke en Gijsbert Tit. (Foto: pr.)
Teylingen

Sassem Troef wint bridgekampioenschap Bollenstreek

  Verenigingen

Regio • Het online bridgekampioenschap van de Bollenstreek was een groot succes, gezien de zeer enthousiaste reacties van de deelnemers. Veel lof was er voor de organisatie en de wedstrijdleiding. Maar liefst 84 paren van negen Bollenstreekverenigingen deden hun uiterste best om de felbegeerde Jaap Bruinsma beker te winnen.

Al binnen enkele minuten nadat de virtuele laatste kaart was gelegd, was de uitslag bekend. Met een nipte voorsprong op runner up bridgeclub Rijnland wist de organiserende vereniging Sassem Troef de wisselbeker te veroveren. In de individuele uitslag trokken Marianne Freke/Gijsbert Tit (Sassem Troef) met ruime voorsprong op Dick van der Meer/Marcel Lamboo (ook Sassem Troef) en Theo van der Maas en Ineke Zuidam (Rijnland) aan het langste eind.

Iedereen is het er wel over eens dat bridgen aan tafel met een gezellige nazit zo’n kampioenschapstoernooi nog leuker maakt, maar nu corona dit onmogelijk maakt is het spelen via Stepbridge zeker een goed alternatief.

De volledige uitslag: 1. BC Sassem Troef (Sassenheim), 2. BC Rijnland (Oegstgeest), 3. BC Hillegom, 4. BC Noordwijk, 5. BC De Meerbridgers (Lisserbroek), 6. BC Voorhout, 7. De Brug (Katwijk), 8. BC Lisse en 9. BC De Wasbeek (Sassenheim). 

Meer berichten