Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Succesvolle ijsberen-actie bij TOP

  Verenigingen

Sassenheim • Twee weken geleden startte TOP/LITTA een ijsberen-actie om de club te steunen. Onder het mom dat hun vaste mascotte ICE de gezelligheid en reuring van de korfbal zaterdagen mist, kunnen liefhebbers van de club de club steunen door een knuffel te kopen. De actie loopt zo goed dat een groot deel van de tribune al gevuld is met vrienden van ICE. De club zit nu rond de 90 ijsberen, maar er is nog veel meer ruimte op de tribune voor nog meer vrienden.

Voor 17,50 euro kan een ICE-knuffel gekocht worden. Daarmee wordt ICE geholpen met vriendjes op de tribune én wordt de club gesteund in deze barre tijd. De knuffel is leuk als cadeau voor de feestdagen.

De ijsbeerknuffel is maar liefst 74 cm lang. En (belangrijk voor de ouders): hij kan als het nodig is op 40 graden in de fijne was en in de droogtrommel (max 60 graden), is CE-gecertificeerd en aanbevolen vanaf 12 maanden. De beer is te bestellen via www.kvtop.nl. Op zondag 29 november worden de ijsberen uitgedeeld. Hoe, dat wordt later bekend. 

Voor vragen over de actie kan er gemaild worden naar naar ijsbeer@kvtop.nl of bellen naar Karin Heppener (06-24 26 05 50).

Meer berichten