Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Scojesa verkoopt kerststukjes dit jaar vooral digitaal

  Verenigingen

Sassenheim • De jeugdleden en vrijwilligers van Scoutinggroep Scojesa zijn weer begonnen met de verkoop van kerststukjes. Met de jaarlijkse actie hoopt de vereniging nieuw spelmateriaal aan te schaffen en hun contributie laag te houden.

De verschillende soorten kerststukjes worden gemaakt door Bloemenhandel van Tol. Vervolgens worden deze door de scouts aan de man gebracht vanuit de kraam in het centrum of aan de deuren in een groot deel van Sassenheim. Dit jaar is dat laatste niet mogelijk, dus hebben de scouts een heuse webshop opgetuigd. Vaste klanten worden hier met een huis-aan-huisfolder op geattendeerd. De bestellingen via scojesa.nl/webshop kunnen online of per PIN worden betaald en worden gratis bezorgd.

Veel nieuwe leden

Ondanks of dankzij de corona-zomer zag de Sassenheimse jeugdvereniging haar ledenaantal flink stijgen, met name bij de jongste leeftijdsgroepen. Het afwisselende spel- en activiteitenprogramma voor de Bevers, Welpen en Scouts kon, met enkele aanpassingen, na de eerste stop weer doorgaan. Voor veel kinderen een prettige afwisseling in een tijd met weinig alternatieven en veel thuis zijn.

Meer berichten