Logo deteylinger.nl
<p>Tom van Oort (l), een van de schippers van de Hylke Tromp, samen met supermarkt manager Hans Oudshoorn. | Foto: pr.</p>

Tom van Oort (l), een van de schippers van de Hylke Tromp, samen met supermarkt manager Hans Oudshoorn. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Warmond

Statiegeldactie voor opknapbeurt Hylke Tromp

  Verenigingen

Warmond • Deze winter wordt de alom bekende Warmondse historische platbodem, de Hylke Tromp, grondig opgeknapt. Zowel de binnen- als de buitenkant worden voorzien van nieuwe, duurzame verflagen, al het houtwerk wordt opnieuw gelakt en er is inmiddels een nieuw grootzeil aangeschaft.

Dit alles heeft tot doel om met dit mooie schip ook in het zeilseizoen 2021 weer volop vaarten voor goede doelen, wedstrijden en recreatiegroepen te kunnen organiseren. Het onderhoud van de Hylke kost veel geld en daarom is de Stichting Traditionele Zeilvaart Warmond, de eigenaar van het schip, erg blij met de geste van Albert Heijn Warmond om mogelijk te maken dat het statiegeld van lege flessen de komende maanden aan de Hylke wordt gedoneerd.

En er is ook nog een leuke prijs mee te verdienen. De stichting verloot elke maand acht plaatsen aan boord tijdens een recreatievaart. Schrijf uw emailadres op de donatiebon, doe deze in de box en u loot automatisch mee.

Meer berichten