Logo deteylinger.nl
<p>Blije gezichten bij voorzitter Matthieu van Winsen (m) en supermarkt-eigenaar Hans Oudshoorn (r) bij de overhandiging van de jassen. | Foto: pr.</p>

Blije gezichten bij voorzitter Matthieu van Winsen (m) en supermarkt-eigenaar Hans Oudshoorn (r) bij de overhandiging van de jassen. | Foto: pr.

(Foto: pr.)
Warmond

Jeugdtrainers Warmunda staan er weer warmpjes bij

  Verenigingen

Warmond • Bij Warmunda wordt er veel aan gedaan om de jeugd aan het voetballen te houden gedurende deze coronatijd. Goed nieuws voor de trainers: zij staan er tijdens die sessies warmpjes bij.

Een of twee keer trainen door de week en op zaterdag een interne competitie, een mix toernooi of gewoon een oefenpotje. Voor de jeugd wordt er dus goed gezorgd, maar het was nog niet 100 procent op orde met de kleding van de nieuwe jeugdtrainers zelf. Dankzij sponsoren Albert Heijn Warmond en Horlings Nexia is dit opgelost en hebben zij de beschikking gekregen over nieuwe warme trainersjassen. De trainers ontvingen de jassen al eerder en tussen kerst en oud en nieuw was het de beurt aan de sponsoren zelf om hun eigen trainersjas in ontvangst te nemen.

Meer berichten