Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Zonnebloem zoekt nieuwe penningmeester

  Verenigingen

Warmond • De Warmondse afdeling van De Zonnebloem is een actieve gezellige vereniging met aandacht voor dorpsgenoten met een lichamelijke beperking. De huidige penningmeester, Miriam Langemaire, stopt met haar vrijwilligerswerk. Daarom is de Zonnebloem op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Wat doe je?
Als penningmeester geef je uitvoering van het dagelijks financieel beheer van de afdeling. Je stelt jaarlijks de begroting en jaarrekening op. Je let erop dat de financiële richtlijnen van de Zonnebloem worden nageleefd. Je bent onderdeel van het bestuur. Je deelt je tijd zelf in. Gemiddeld besteed je ongeveer een dagdeel per week.

Wie ben je?
Je kunt goed samenwerken. Het online uitvoeren van een aantal taken is geen probleem voor je. Je kunt ruimte geven aan kwaliteiten van andere vrijwilligers. Je vindt het leuk om het verschil te maken en je in te zetten voor lichamelijk beperkte medemensen.

Wat krijg je er voor terug?
Wist je dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn? Je zet je talent in en krijgt er heel veel voor terug. Een goed gevoel, waardering. Natuurlijk krijg je ondersteuning. En je kunt cursussen en workshops volgen. De Zonnebloem vergoedt de onkosten en vrijwilligers zijn altijd goed verzekerd. 

Kom kennismaken!
Neem contact op met Miriam: 06-25172711 Of stuur een email naar mirthe1974@casema.nl 

Meer berichten