Draaiorgelmuziek en paaseitjes voor gasten van de Zonnebloem
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Warmond

Draaiorgelmuziek en paaseitjes voor gasten van de Zonnebloem

  Verenigingen

Warmond • De Zonnebloemafdeling Warmond organiseerde een gezellige draaiorgeltocht door het dorp, om al hun gasten een paaspresentje te bezorgen.

Begeleid door twee jonge meiden in paashaaspak bracht het draaiorgel gezellige muziek ten gehore, waar een groot deel van het dorp van kon mee genieten. De paashazen brachten een flesje advocaat met slagroom bij de dames, die als deelnemer van de Zonnebloem op de lijst staan, en paaseitjes voor de heren. Onderweg kregen ook de kinderen die kwamen luisteren en kijken een paar kleine eitjes toegestopt. Vrijwilligers deelden folders uit aan de belangstellenden. 

Activiteiten

Deze draaiorgelactie werd erg gewaardeerd door de dorpsgenoten. Omdat er niet zoveel kan, in deze coronatijd, is een vrolijke noot altijd welkom. Elke maand verzint de Zonnebloem een activiteit voor haar deelnemers. Over een paar weken is er door de deelnemers weer een maaltijd te bestellen, die verzorgd gaat worden door Grand Café De Oude School, en rondgebracht wordt door vrijwilligers van de Zonnebloem. De Zonnebloemafdeling Warmond heeft een actief, gezellig bestuur. Het bestuur is op zoek naar een secretaris die deze functie in de toekomst van Lia Smit gaat overnemen. Aanmelden kan op telefoonnummer 06-44812310. 

Meer berichten