Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Voorhout

Trappen & Happen met De Bokken

  Verenigingen

Voorhout • Carnavalsvereniging de Bokken organiseert op zondag 11 juli een fietstocht voor iedereen die 22 kilometer kan fietsen én van een hapje en een drankje houdt.

Het wordt een combinatie van gezond fietsen en lekkere hapjes en drankjes op de terrassen van de horecagelegenheden in Voorhout; Welgelegen, Boerhaave, Cheers!, Ons Genoegen. Voor onderweg zorgt Sportcafé de Eijk voor een hapje en drankje. 

De Bokken hebben een leuke route uitgestippeld die via Katwijk, de zee en Noordwijk loopt en langs de Voorhoutse horeca voert om hen een steuntje in de rug te geven. Tijdens de route is er een quiz waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Vooraf inschrijven

Ondanks alle positieve ontwikkelingen gaan De Bokken ervan uit dat nog niet alle corona-maatregelen opgeheven zullen zijn op 11 juli. Daarom moeten de deelnemers zich vooraf inschrijven via www.cvdebokken.nl/fietstocht. Om drukte te voorkomen kiezen de deelnemers bij inschrijving zelf de starttijd; 12.00 uur of 13.30 uur.

Deelname kost 27,50 euro per persoon. Aanmelden kan tot en met donderdag 8 juli, 23.59 uur.


De horeca gaat de hapjes inkopen op basis van het aantal inschrijvingen. De Bokken kunnen na inschrijving het inschrijfgeld niet teruggeven mocht een deelnemer onverhoopt toch niet kunnen. Maar de kaarten mogen wel altijd doorverkocht of weggeven worden.

Meer berichten