Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

De Vaste Voet viert feestelijk jubileum

  Verenigingen

Sassenheim • Jeu de Boules Vereniging De Vaste Voet viert dit jaar haar 40 jarig bestaan. Voorzitter Myrian Meijer en penningmeester Peter Oosenbrug willen hun club graag in het zonnetje zetten. “Veel mensen in Sassenheim en omgeving kennen ons niet, terwijl wij een gezellige vereniging zijn waar niets moet.”

“Heb je gewoon zin om binnen te lopen en tijdens een kopje koffie te babbelen en even “een balletje” te gooien dan ben je bij ons welkom, benadrukken Meijer en Oosenbrug. “We hebben nu 70 leden variërend van 45 tot 85 jaar. In Sassenheim zijn we een kleine sportvereniging die aangesloten is bij de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB).”

De competitieve leden doen goed mee aan de diverse regio competities van de Bond. Lid worden kan vanaf 16 jaar. Door enkele leden worden er intern regelmatig cursussen gegeven in zowel het plaatsen (pointeren) als het schieten (tireren).

Ook mensen met een lichte handicap, in bijvoorbeeld een rolstoel, kunnen aan deze sport deelnemen. De club beschikt ook over een invalidentoilet.

Voor een jaar lidmaatschap bedraagt de contributie 65 euro inclusief bondslicentie. De contributie staat al een aantal jaren op het zelfde niveau. “We zijn een financieel kerngezonde vereniging,” klinkt het.

Jubileum

2021 staat in het teken van het jubileum. De eerste week van september staan er enkele bijzondere toernooien voor de leden op het programma met als afsluiting van deze feestweek een gezellige slotavond met een buffet.  Ook komt er nog een groot toernooi medio augustus met een landelijke inschrijving het DVV Toernooi.

Toekomst

Ook de komende jaren wil De Vaste Voet een Vereniging zijn die plaats biedt aan iedereen die sportiviteit en gezelligheid wil combineren. Iedereen is dan ook welkom in de gezellige club accommodatie, gelegen tussen de Wasbeek en jongerencentrum Fascinus in, (van Alkemadelaan). Kijk voor meer informatie op www.devastevoet.nl.

Meer berichten