Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Sassenheim

Geslaagde Voetbalvakantieweek bij Ter Leede

  Verenigingen

Sassenheim • Traditioneel wordt in de laatste week van de zomervakantie de voetbalvakantieweek gehouden op het sportpark bij Ter Leede. Afgelopen maandagochtend stroomden rond 9.30 uur de eerste kinderen naar de club. Iedereen heeft een mooi tenue gehad om de hele week in te spelen. In totaal stonden dit jaar 150 jongens en meisjes te popelen om mee te doen. De jeugdvoorzitter opende om 10.00 uur de week en startte het programma. Met het fantastische weer waren alle voorwaarden aanwezig voor een leuke week met voetbal en verschillende andere activiteiten.

Op de eerste dag stond het voetballen centraal. Er waren clinics van diverse trainers, 8x8 en een levensecht FIFA spel. Het avondje slapen in grote tenten was op de tweede dag voor velen één van de hoogtepunten van de week. In de ochtend 4x4 toernooi en in de middag mochten de kinderen zwemmen in de Wasbeek. De woensdagochtend stond weer in het teken van voetbal met een aantal clinics verzorgd door de damesselectie van Ter Leede. In de middag was iedereen vrij om even bij te komen van de afgelopen dagen. De slotdag stond traditioneel in het teken van het 8x8 voetbaltoernooi. Na een lekkere pannenkoekenlunch stonden in de middag de finales op het programma. De finalisten liepen als ware sterren onder toeziend oog van vele ouders het veld op om te strijden voor een medaille. Na de prijsuitreiking ging iedereen moe maar voldaan naar huis. 

Ukken en Euroleague

De organisatie had voor de jongste jeugd, de Ukken en Euroleague, een speciaal programma opgezet. Zij mochten drie ochtenden komen voetballen. Elke dag werden er leuke voetbalspelletjes gedaan, maar ook de voetbalbingo, speurtocht over het voetbalterrein en de pannenkoekenlunch werden goed ontvangen. Ook zij zijn helemaal klaar voor het nieuwe voetbalseizoen.

Meer berichten