Logo deteylinger.nl
<p>Een jubilarissen toosten op nog vele mooie jaren op het toneel. | Foto: pr./Danielle van der Spek</p>

Een jubilarissen toosten op nog vele mooie jaren op het toneel. | Foto: pr./Danielle van der Spek

(Foto: pr./Danielle van der Spek)
Voorhout

Veel jubilea bij Cultuur Verheft

  Verenigingen

Voorhout • Lang is er naar uitgekeken en afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Wat vorig jaar door de coronaregels niet lukte, kon nu gelukkig weer wel. De leden van Cultuur Verheft hebben op een uiterst gezellige wijze, bij De Tulperij, genoten van het jaarlijkse ledenuitje.

Het was dit keer extra feestelijk want voor wel zeven jubilerende leden is er gevierd dat ze 25 of 40 jaar aan de toneelclub verbonden zijn. Daarbij heeft Tobi Hoogink voor zijn 40 jarig lidmaatschap een gouden speldje en oorkonde ontvangen van De Nederlandse Vereniging Voor Amateurtheater en was er zo ook zilver voor Renieta Hartwijk, Anja van der Spek, Wendy van der Meij, Petra van den Berg, Jan Mosselman en Aad van der Meer die allen al 25 jaar actief lid van Cultuur Verheft zijn.

Op een geheel ludieke wijze hebben Jan Piet Does en Jan Regeer hun Kuipzwam-talenten tevoorschijn gehaald om de jubilarissen op humoristische wijze een persoonlijk woord toe te spreken. Er is onder genot van een hapje en drankje flink gezongen, getoost en bijgepraat.

Cultuur Verheft heeft voor dit najaar en 2022 een mooi programma aan activiteiten bedacht. De leden hebben er zin in. Kijk voor meer informatie op www.cultuurverheft.nl.

Meer berichten