De Maestro’s (v.l.n.r.): Sonja Verbeek, Rob Koek, Willemien Wagner, Tarek El Shafey, Thomas Voorend, Ariska van Delft. Boven: Willem van Zee (dirigent GHO Crescendo).
De Maestro’s (v.l.n.r.): Sonja Verbeek, Rob Koek, Willemien Wagner, Tarek El Shafey, Thomas Voorend, Ariska van Delft. Boven: Willem van Zee (dirigent GHO Crescendo). Foto: pr.

Sassenheimse Maestro’s bekend: wie gaan de strijd aan op 11 november?

Verenigingen Sassenheim

Sassenheim •  Zes maestro’s ontvingen van Crescendo op zaterdag 9 september een startpakket voorzien van onder andere een eigen baton om op 11 november mee te kunnen dirigeren.  

Sonja Verbeek, Rob Koek, Willemien Wagner, Tarek El Shafey, Thomas Voorend en Ariska van Delft gaan zich wagen aan de moeilijke taak om het orkest goed te begeleiden.

Groot Harmonie Orkest

Tijdens de feestelijke aftrap van Maestro Sassenheim in de Julianakerk werden de maestro’s door dirigent Willem van Zee de eerste beginselen van het dirigeren bijgebracht. De tweede instructie-ochtend volgt begin oktober, waarbij zij een stuk zullen leren dirigeren met orkest en zangeres. Vervolgens zullen de zes maestro’s zich op donderdagavonden samen met het Groot Harmonie Orkest en zangeres Ruby van Urk verder bekwamen voor de strijd om de Maestro bokaal.

Kaartverkoop

Maestro Sassenheim is op zaterdag 11 november om 20.00 uur in Hotel van der Valk in Sassenheim. De kaartverkoop start begin oktober. Kijk voor meer informatie op: www.crescendosassenheim.nl

Uit de krant