Afbeelding
Foto: pr.

Laatste kerstconcert Crescendo in de Julianakerk

Verenigingen Sassenheim

Sassenheim • Voor de laatste keer geeft Christelijke Harmonie Vereniging Crescendo een kerstconcert in de Julianakerk. Op zaterdag 16 december kan het publiek om 19.30 uur komen luisteren. In 2024 sluiten de deuren van de Protestantse kerk aan de Julianalaan.

Tijdens dit kerstconcert kunnen beezoekers genieten van alle drie de orkesten die deze, bijna 120 jaar oude, vereniging rijk is. Het opleidingsorkest met beginnende muzikanten, het tweede harmonie orkest met al langer spelende muzikanten en het grote harmonie orkest met bijna 50 ervaren muzikanten. Zij zullen de bezoekers wederom verrassen en verwarmen met een kerstconcert met als thema: Kerstwensen. Dit thema zult u tegenkomen in de werken die gespeeld worden. Er zal dit jaar een pauze zijn met een loterij.

Kerstwandeling

Crescendo zal laten zien dat het ook dit jaar garant staat voor een fijne en muzikale kerstsfeer. Voorafgaand is het mogelijk om deel te nemen aan de kerstwandeling in Park Rusthoff. Die is van 17.00 tot 19.00 uur te wandelen, en duurt ongeveer een uur. De start is bij de hoofdingang van het park.

Kaarten voor het kerstconcert kosten 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. De kaartverkoop is gestart via: www.crescendosassenheim.nl/shop of aan de kassa op 16 december.

Uit de krant