Logo deteylinger.nl
Regio

Gratis event voor zzp'ers

  Zakelijk
Foto: Willemien Timmers

regio •Het aantal zzp'ers neemt nog altijd gestaag toe. De afgelopen 5 jaar zijn er in Nederland bijna 220.000 zzp'ers bijgekomen. In Nederland zijn er momenteel zo'n 927.000 zzp'ers actief. Speciaal voor deze groep ondernemers organiseert de Kamer van Koophandel samen met Economie071  op dinsdag 26 september  het zzp-event 'Succesvol zzp-en'. De toegang is gratis.

Van 17.00 uur tot 21.00 uur kunnen ondernemers presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers. Het zzp-event vindt plaats in het Gemeentehuis van Oegstgeest

Bedrijvenexpert

Tijdens het zzp-event spreekt Erik Broekhuijsen, 'de bedrijvenexpert'. Op inspirerende en heldere wijze met een vleug humor geeft hij praktisch en toepasbare tips voor het binden van klanten en vergroten van de winst. Daarna komen regionale ondernemers aan het woord en delen zij hun ervaringen over samenwerken. Verder is er een informatiemarkt en volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp'ers.

Het zzp-event heeft een doorlopend programma van 17:00 uur tot 21.00 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/zzpevent. Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De toegang is gratis.

Meer berichten