| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

Kick:Start voor (aankomende) starters uit de Bollenstreek

Zakelijk Regio

Regio • Het vierde startersevent Kick:Start Bollenstreek is op donderdagavond 21 september van 19.00 uur tot 22.00 uur in de De Loft Lisse. Doel van het evenement is om (aankomende) starters uit de Bollenstreek met goede informatie en handige tips en tricks een flinke duw vooruit te geven. Kick:Start informeert en inspireert over het starten of overnemen van een onderneming. 

 

Als startende ondernemer moet je jezelf bewijzen. Om een opdracht binnen te halen moet je niet alleen je product of dienst verkopen, maar ook jezelf. Hiervoor is de bekende "elevator pitch" ontworpen: in een korte tijd jezelf en je product krachtig presenteren. Precies daarmee ga je aan de slag tijdens de workshop "pitchen voor starters"! Presentatiecoach Fleur Schiffelers vertelt de deelnemers alle ins en outs van een goede elevator pitch.

Rabobank Bollenstreek vertelt de deelnemers op welke manier zij kunnen helpen hun financiële doelen te realiseren. Tijdens een interactieve presentatie informeert Roy Opdam de starters over de mogelijkheden. Er wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Aanmelden

Kick:Start is in De Loft Lisse, Heereweg 345 (2161 CA) in Lisse, van 19.00 uur tot 22.00 uur. Deelnemen is gratis; wel graag vooraf aanmelden via deloftlisse.nl/kickstart. Op deze website is ook het programma van de avond te vinden.

Uit de krant