| Foto: pr.
| Foto: pr. Foto: pr.

Kick:Start, inspiratieavond voor startende ondernemers

Zakelijk

Regio • De Loft Lisse organiseert op donderdag 22 maart voor de zesde keer Kick:Start, hét evenement voor startende en oriënterende ondernemers uit de Bollenstreek. Een bijeenkomst vol relevante informatie, handige tips en netwerkmogelijkheden voor een goede start van een eigen bedrijf. De toegang is gratis.

Het starten van een eigen onderneming is een grote stap waar veel bij komt kijken. Het is dan ook niet gek dat je met meerdere vragen rondloopt. Voor jezelf beginnen kost tijd, energie en is ook gewoon erg spannend. Al bij inschrijving krijg je de kans jouw vragen in te dienen, zodat deze de avond zelf behandeld worden. Natuurlijk krijg je op het evenement nog veel meer mogelijkheden tot het stellen van vragen, alsmede te brainstormen met andere ondernemers. En voor alle aanwezigen ligt er een handige startup checklist klaar, waarop in overzichtelijke volgorde de te nemen stappen staan.

Daarnaast kunnen bezoekers kiezen uit een van de volgende twee workshops:

Workshop: Financing your Start-Up

Een eigen bedrijf start je niet zomaar. Een solide financieringsplan is noodzakelijk wanneer je voor jezelf begint. Hiermee geef je richting aan je bedrijf maar kan je ook een bank of investeerder overtuigen van de levensvatbaarheid van jouw onderneming. Aleksander Borger van Rabobank Bollenstreek reikt deze avond tips en tools aan voor het schrijven van een goed plan.

Workshop: pitchen als een baas

Fleur Schiffelers werkt als presentatiecoach en neemt je deze avond in een mini-workshop mee hoe je jezelf krachtig kunt presenteren in zestig seconden (Elevator Pitch). Ook krijg je op een laagdrempelige manier handvatten om je eigen pitch te verbeteren.

Na afloop is er nog voldoende tijd om je netwerk uit te breiden. 

Aanmelden

Kick:Start is van 19.00 tot 22.00 uur in De Loft Lisse (Heereweg 345, Lisse). Deelnemen aan het evenement is gratis via deloftlisse.nl/kickstart. Op deze website staat ook het complete programma. 

Uit de krant