Kick:Back: hét event voor ondernemers uit de Bollenstreek | De Teylinger
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225518&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deteylinger.nl
Foto: pr
Regio

Kick:Back: hét event voor ondernemers uit de Bollenstreek

  Zakelijk

Regio • De Loft Lisse organiseert in samenwerking met de Rabobank ondernemersevent Kick:Back. Naast een interessante hoofdspreker en leerzame keuzeworkshops is er ook netwerkgelegenheid om andere ondernemers te ontmoeten. Het event vindt donderdag 14 juni plaats en deelname is gratis.

Hoofdspreker is Edwin de Jong, een jonge, maar zeer succesvolle ondernemer. Edwin verzorgt een lezing waarin je wordt meegenomen in de wereld van de e-commerce, de ups & downs van het ondernemerschap en de kansen binnen de online markt.

Verder zijn er drie keuzeworkshops:

1• 'Maak een krachtige eerste indruk met lichaamstaal' - De eerste 4 seconden van een gesprek bepalen wat voor indruk je achterlaat, waarvan 93% wordt gevormd door je gedrag en houding. Gelukkig geeft Monica Bunnik trainingen 'Gastvrije lichaamstaal' aan bedrijven zoals Shell en Nespresso, en deze avond ook aan jou! In deze workshop oefen je op een aantrekkelijke eerste indruk bij potentiële opdrachtgevers.

2• 'Pensioen! Dat komt vanzelf toch wel goed?' -Als ondernemer heb je, in tegenstelling tot veel werknemers in loondienst, zelf de verantwoording om al dan niet pensioen te gaan opbouwen. Het is dus van belang dat je inzicht hebt in de (on)mogelijkheden en eventuele valkuilen. In deze interactieve workshop geeft Onno Anten van de Rabobank hier meer informatie over zodat je zelf jouw afwegingen kunt maken.

3• 'Online Sales Funel' - Hoe converteer je bezoekers naar klanten? Aan de hand van de Sales Funel laat Kees Noort zien hoe je met een praktisch model stapsgewijs bezoekers interesseert in je merk.

En natúúrlijk blijft er na afloop nog voldoende tijd over om onder het genot van drinks & bites (nieuwe) relaties te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Kick:Back vindt plaats op De Loft Lisse, Heereweg 345 Lisse, van 19.00 uur tot 22.30 uur. Deelnemen aan het evenement is gratis via deloftlisse.nl/kickback.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225518&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>