Zorgzaam en betrokken: uitvaartonderneming Teylingen bestaat 12,5 jaar | De Teylinger
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225518&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deteylinger.nl
Ankie Jochemsz, Willemijn Heijink en Wilma Bleeker. | Foto: pr.
Ankie Jochemsz, Willemijn Heijink en Wilma Bleeker. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Teylingen

Zorgzaam en betrokken: uitvaartonderneming Teylingen bestaat 12,5 jaar

  Zakelijk

Teylingen • Uitvaartonderneming Teylingen bestaat deze week 12,5 jaar. Precies bij de start van de nieuwe fusiegemeente, zorgden ook Jollie Wildeman en Ankie Jochemsz voor een ontwikkeling: twee vrouwelijke uitvaartleiders in een tijd dat dat vooral nog mannen waren.

"Ons doel was en is een uitvaart te begeleiden zoals de familie dat graag wil en binnen de kaders van wat mogelijk is. Onze slogan destijds was 'omdat elk afscheid uniek is'. Na een voorzichtig eerste jaar bleek er duidelijk plaats en ook waardering voor onze manier van werken en de mond tot mond reclame zorgde voor de rest. Omdat we steeds vaker gecomplimenteerd en bedankt werden voor onze zorgzaamheid en betrokkenheid, veranderden we onze slogan in 'zorgzaam en betrokken', vertelt Jochemsz.

Taboe rond dood wegnemen

"Naast onze hoofdtaak: het met hart en ziel verzorgen en begeleiden van uitvaarten, zijn we ook met andere activiteiten actief om het taboe rond de dood zoveel mogelijk weg te nemen. Zo organiseren we lezingen, geven voorlichting en houden open dagen. We vonden het ook bijzonder leuk om mee te mogen denken met het ontstaan van het nieuwe mortuarium in Voorhout."

Uitvaartonderneming Teylingen bleef groeien en in 2009 kwam Wilma Bleeker het team versterken. Twee jaar later vierden ze het eerste lustrum, samen met 300 belangstellenden tijdens een informatiedag in Panorama Tulipland.

Nieuwe collega

In september 2016 werd afscheid genomen van medeoprichter Jollie Wildeman tijdens een drukbezochte receptie en werd Willemijn Heijink voorgesteld als nieuwe vrouw bij Uitvaartonderneming Teylingen.

Jochemsz: "Sinds 1 juli 2018 bestaan wij dus twaalfenhalf jaar en danken wij, na meer dan 1000 uitvaarten, de vele families in Teylingen en omgeving voor het in ons gestelde vertrouwen en tevens allen met wie we samenwerken binnen de uitvaartbranche om te komen tot een mooi en persoonlijk afscheid. Wij blijven ook in de toekomst graag op onze eigen en persoonlijke manier helpen bij het organiseren van een uitvaart".

                                                                                        


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225518&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>