Nicoline Huizinga (1968) is business coach, trainer, spreker en communicatie-expert. Ze helpt ondernemers om op te vallen in een overvolle markt door zichzelf te zijn en daarbij optimaal gebruik te maken van hun talent. | Foto: pr./business women teylingen
Nicoline Huizinga (1968) is business coach, trainer, spreker en communicatie-expert. Ze helpt ondernemers om op te vallen in een overvolle markt door zichzelf te zijn en daarbij optimaal gebruik te maken van hun talent. | Foto: pr./business women teylingen Foto: pr.

Mini-masterclass netwerken bij Business Women Teylingen

Zakelijk

Teylingen • Business Women Teylingen organiseert op dinsdag 11 september een nieuwe mini-masterclass. Dit keer staat netwerken centraal en krijgen deelnemers tips voor een sterk netwerk en een bloeiend bedrijf. 
 

Krijg jij bij het horen van het woord 'netwerken' al pijn in je buik van ellende? Of vind je het zonde van je tijd, dat socializen met mensen die je niet kent? Nicoline Huizinga, business coach, helpt ondernemers om in een overvolle markt op te vallen door zichzelf te zijn. "Veel vrouwelijke ondernemers voelen zich onprettig tijdens netwerkbijeenkomsten. Ze weten dat netwerken nodig is om succesvol te zijn in hun ondernemerschap, maar: a.) ze vinden het spannend om mensen aan te spreken die ze niet kennen, en/of b.) ze voelen zich klein door de succesverhalen van andere ondernemers. Ik heb in mijn ondernemerschap geleerd hoe netwerken wél leuk kan zijn - en daardoor ook effectief. Die tips, tricks en ervaring deel ik graag met mede-ondernemers om hen succesvol te laten zijn!'

Vijf valkuilen van het netwerken

Tijdens de workshop vertelt Huizinga onder andere over hoe je je op een originele manier voorstelt, die blijft hangen bij andere ondernemers. Ook geeft ze tips waar je op kunt letten bij het selecteren van netwerkbijeenkomsten en hoe je gemakkelijk en op een leuke manier mensen aanspreekt die je niet kent. Tot slot spreekt ze ook over de vijf valkuilen van netwerken en hoe je online netwerken ook offline voor je kunt laten werken.

Aanmelden

De mini-masterclass is op dinsdag 11 september van 16.00 tot 19.00 uur bij Restaurant Bistro La Croûte Warmond (Dorpsstraat 114) in Warmond. Deelname kost 20 euro, dat is het totale bedrag voor zowel de masterclass als het diner. Voor meer informatie over aanmelden, stuur een e-mail naar businesswomenteylingen@gmail.com. 

Uit de krant