Lise Smit winnares van L'Oréal Color Contest 2018 | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Lise Smit neemt samen met model Deniz de prijs in ontvangst in de categorie Color Me French. | Foto: pr.
Lise Smit neemt samen met model Deniz de prijs in ontvangst in de categorie Color Me French. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Sassenheim

Lise Smit winnares van L'Oréal Color Contest 2018

  Zakelijk

Sassenheim/Voorhout • Lise Smit is de winnares geworden van de L'Oréal Professionnel Color Contest 2018. De jury koos de creatie van de Voorhoutse als winnaar in categorie Color Me French.

Tijdens de finale op zondag 7 oktober werden de twee winnaars bekend gemaakt. Lise, werkzaam als kleurspecialist bij Tim Kruik Hairstudio in Sassenheim, maakte indruk op de jury. Zij wist het thema, Color Me French, waarin het draait om natuurlijke maar toch multidimensionale haarkleuren, het beste terug te laten komen in haar creatie. Lise's collega Sandra Kamer eindigde bij de laatste zeven in de finale van de andere categorie, Color Addict.

Compliment

"Toen ze mijn naam noemde, sprong ik meteen op," vertelt Lise een dag later lachend. De 27-jarige kleurspecialiste zat op het puntje van haar stoel. "Het was best wel spannend. Van tevoren was de tussenstand bekend gemaakt na de publieksstemmen. Daarin stond ik bovenaan. Dat ook de jury zo enthousiast is over mijn werk, maakt het extra mooi. Zij zijn de experts in het kappersvak. Dat voelt echt als een compliment."

Prijzen

Lise wint naast een in-salon kleurtraining, ook een citytrip in het thema van haar categorie. Als winnaar van 'Color Me French' gaat de reis heel toepasselijk naar Parijs.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>