Logo deteylinger.nl
Geeri Bakker is op zondag 23 december te gast in The Readshop. |  Tekst en foto: Piet van Kampen
Geeri Bakker is op zondag 23 december te gast in The Readshop. | Tekst en foto: Piet van Kampen (Foto: )

Schrijfster Geeri Bakker signeert in The Readshop

  Zakelijk

Sassenheim/zakelijk • De Sassenheimse schrijfster Geeri Bakker is op zondag 23 december van 14.00 tot 16.00 uur te gast in The Readshop (Hoofdstraat 207). Zij signeert daar voor klanten haar boeken, waaronder de nieuwste: de roman WIT.

In 2005 verscheen het eerste boek 'Het Adoptieboek' van Bakkers hand en tussentijds verschenen nog diverse werken- met name kinderboeken- op de markt. Onlangs bracht ze twee nieuwe boeken op de markt. Nu zijn de klanten in de gelegenheid om haar nieuwste boeken, die zij met veel passie heeft geschreven, te kopen. Het boek 'Melle en Jort op wintersport', het vierde deel in de serie, verhaalt over twee kinderen op wintersport in Oostenrijk. Het andere boek, de roman 'WIT' heeft een andere insteek, maar desondanks hebben de twee boeken raakvlakken. De moeder van het meisje Mette beleeft haar eigen avontuur in het boek voor volwassenen.

Gastheer deze signeermiddag is Willem Westerbeek van The Readshop. Hij ontvangt Bakker graag in zijn winkel. Ook eerdere boeken van de Sassenheimse, die in The Readshop te koop zijn, worden door haar gesigneerd. De toegang is gratis.

Meer berichten