Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden wint titel Beste Leerbedrijf Horeca | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Sassenheim-Leiden (op de foto in het midden): "Wij zijn waanzinnig blij met het winnen van de Award. Het is een prachtige prijs; de kers op de appelmoes.".
Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Sassenheim-Leiden (op de foto in het midden): "Wij zijn waanzinnig blij met het winnen van de Award. Het is een prachtige prijs; de kers op de appelmoes.". (Foto: pr.)
Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden wint titel Beste Leerbedrijf Horeca

  Zakelijk

Sassenheim • Tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam is Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden op dinsdag 8 januari bekroond tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca 2018/2019. Hotel Okura uit Amsterdam pakte de tweede plaats en Euromast Rotterdam werd derde.

De commissie noemde deze editie een strijd der giganten. De top 3 leerbedrijven blinken uit in de goede samenwerking met scholen en hebben veel aandacht voor de leerling als individu. Toch kan er maar één de winnaar zijn. Commissie Beste Leerbedrijf Horeca over Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden: "De bijzondere mix van regulier BBL, BOL, HBO, VMBO en de nieuwe hybride leeromgeving van House of Hospitality maakt dit een trendsettend leerbedrijf. Moedig en vooruitstrevend enerzijds, kwalitatief sterk anderzijds".

House of Hospitality

Van der Valk Sassenheim-Leiden wint de titel onder andere vanwege het vernieuwende concept van hybride leren: House of Hospitality. Deze nieuwe opzet van duaal leren bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is tot stand gekomen in samenwerking met het ROC van Amsterdam. Studenten van de Middelbare Hotelschool werken en leren in het bedrijf: De theorielessen vinden plaats in het bedrijf en niet op school.

Naast de Award ontving Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden ook de Publieksprijs.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>