Hoogvliet gaat aan huis bezorgen in Sassenheim en Voorhout | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Misschien haalde je de online bestelde boodschappen al op bij Hoogvliet, vanaf maandag bezorgt de formule ook aan huis in Lisse.
Misschien haalde je de online bestelde boodschappen al op bij Hoogvliet, vanaf maandag bezorgt de formule ook aan huis in Lisse. (Foto: pr)
Teylingen

Hoogvliet gaat aan huis bezorgen in Sassenheim en Voorhout

  Zakelijk

Teylingen • Supermarkt Hoogvliet is op verzoek van veel klanten op maandag 4 maart gestart met het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen in Rijnsburg. Vanaf maandag 11 maart volgen ook Katwijk, Sassenheim, Voorhout, Lisse en Valkenburg. 

Met thuisbezorging op zes dagen in de week, keuze uit verschillende tijdsblokken, een online assortiment van meer dan 10.000 producten en ruim 80 wekelijkse aanbiedingen biedt Hoogvliet meer dan alleen het gemak van boodschappen aan huis. De klant geniet van dezelfde lage prijzen als in de winkel en van vele extra's. Online bestellen kan via de website hoogvliet.com of met de handige app. De klant betaalt de boodschappen vooraf veilig met iDeal. De klant kan nu altijd bij Hoogvliet terecht voor de boodschappen, welke manier van boodschappen doen haar ook aanspreekt: in de supermarkt, online bestellen en afhalen in de winkel óf laten thuisbezorgen, meldt de keten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>