TOV gaat verder als Business Platform Teylingen | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Foto: pr.
Teylingen

TOV gaat verder als Business Platform Teylingen

  Zakelijk

Teylingen • Tijdens de eerste Algemene Leden Vergadering op 18 maart is de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) officieel omgedoopt tot Business Platform Teylingen (BPT). De leden hebben ingestemd met de wijzigingen van de statuten en met het wijzigen van het huishoudelijk reglement.


Het interim bestuur heeft gewerkt aan een nieuw platform voor alle ondernemers binnen Teylingen. Voorzitter Guy Seelen: "In het afgelopen jaar hebben wij voor onszelf de lat hoog gelegd. Met de komst van Business Platform Teylingen maken wij een nieuwe start om een stevig fundament te leggen voor de toekomst. Als BPT staan wij samen sterker in het behartigen van onze collectieve belangen en in het bevorderen van onze plaatselijke economie voor alle ondernemers van Teylingen".

Laagdrempelig platform bieden

Hierbij is gekozen voor een nieuwe naam, die aansluit bij de visie dat de BPT een vereniging is voor álle ondernemers. Van zzp-ers tot zorginstellingen en van bakker tot multinational. BPT wil een laagdrempelig platform bieden en stimuleert de groei van duurzame relaties door met elkaar activiteiten te organiseren. Collectieve ondernemersbelangen en belangen per sector worden zowel lokaal als regionaal daadkrachtig vertegenwoordigd, zegt het BPT. Binnen het platform wordt open en transparant gecommuniceerd over wat het BPT doet en wat de standpunten zijn.

Vier afdelingen
Nieuw is de organisatiestructuur, die is afgestemd op de doelgroep, bestaande uit vier afdelingen te weten Handel Industrie en Dienstverlening (HID), de dorpskernen Sassenheim, Voorhout en Warmond. Iedere afdeling kiest zijn eigen programma aan activiteiten en de daarbij behorende contributie. Een decentrale structuur waardoor belangen en gewenste activiteiten van de leden optimaal worden ingevuld.

Nieuw logo
Met de komst van een 'nieuwe' vereniging is ook een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Het nieuwe logo laat duidelijk alle kernen in een heldere eenheid naar voren komen. Dit komt ook terug in de website, waar op dit moment de laatste hand aan wordt gelegd. Naast online handelsbevordering, gaat de website ook voorzien in een online informatiebron waarin de belangen van de vereniging worden behartigd. Evenementen en activiteiten door HID en voor iedere kern afzonderlijk worden overzichtelijk gepresenteerd en met één druk op de knop kunnen leden zich aanmelden.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>