Lekker eten via Uitgekookt | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Chef Johan van Marle in de keuken. | Foto: pr.
Chef Johan van Marle in de keuken. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Lekker eten via Uitgekookt

  Zakelijk

regio/zakelijk • De afgelopen tijd zijn vooral de gezondere varianten van de kant en-klaarmaaltijden heel populair. Dit zijn maaltijden die met verse ingrediënten op een ambachtelijke manier worden bereid zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen.

"De consument wordt steeds bewuster als het op voeding aankomt", zegt Johan van Marle, eigenaar van Uitgekookt. "Verder zien we twee trends samenkomen. Enerzijds wil de consument steeds gezonder eten en anderzijds is het niet mogelijk om veel tijd in de keuken door te brengen om daadwerkelijk een gezonde maaltijd op tafel te zetten."

Werkenden

Van Marle ziet verschillende groepen consumenten maaltijden afnemen bij Uitgekookt. Dit zijn senioren die niet zelf meer kunnen koken maar bijvoorbeeld ook werkenden die onregelmatige uren draaien, laat thuis zijn of een eenpersoonshuishouden voeren. De maaltijden hoeven alleen nog maar worden verwarmd in de oven of magnetron. "Met een team van professionele koks bereiden we met veel passie en deskundigheid elke week twintig verschillende gerechten met zowel Hollandse, Oosterse en Mediterrane invloeden", vertelt Van Marle. "Koken doen we op ambachtelijke wijze met verse en kwaliteitsproducten, dit proeft de consument gelijk."

Bekend gezicht aan de deur

"Onze bezorgers hebben altijd even tijd voor een gezellig praatje en dat is vooral voor onze oudere klanten erg prettig. Elke keer een bekend gezicht aan de deur." Om de groeiende vraag naar de gezonde maaltijden aan te kunnen is Uitgekookt verhuist naar een nieuw onderkomen. "Dit geeft ons de mogelijkheid om steeds meer mensen in Nederland blij te maken met een heerlijke maaltijd", sluit Van Marle af.

Bestellen kan via www.uitgekookt.nl of door te bellen naar (085) 0406065.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>