Jubilerend Vita Cura: passie voor gezondheid op elk vlak | De Teylinger
Logo deteylinger.nl
Het team van Vita Cura. | Foto: pr.
Het team van Vita Cura. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Jubilerend Vita Cura: passie voor gezondheid op elk vlak

  Zakelijk

Sassenheim/zakelijk • Gezondheidswinkel Vita Cura aan de Hoofdstraat 206 is specialist op het gebied van gezondheid en staat in de regio bekend om het zeer brede natuurlijke en biologische assortiment en unieke aanbod aan producten. Op vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei bestaat de winkel 12,5 jaar en dat wordt gevierd.

Al ruim twaalf jaar helpt het ervaren team van Vita Cura haar klanten om op een zo natuurlijk mogelijke manier gezond en vitaal te blijven. Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsproducten en passie voor gezondheid op elk vlak.

Korting

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei bestaat Vita Cura 12,5 jaar en daarom zetten ze deze twee dagen de bloemetjes buiten. Iedereen is dan ook van harte welkom om te komen winkelen met 12,5 procent korting op het hele assortiment, met uitzondering van geneesmiddelen, lopende acties en cadeaubonnen.

Producten

Vita Cura biedt een ruim assortiment aan gezondheidsproducten, waaronder vele merken vitamine- en voedingssupplementen, homeopathische en fytotherapeutische producten, theeën, natuurlijke lichaamsverzorging en make-up, biologische en gluten/lactose/suikervrije voeding, sport- en dieetvoeding, cadeauartikelen en nog veel meer. Sinds kort kan er zelfs biologisch brood besteld worden, bijvoorbeeld 100 procent speltbrood, zuurdesembrood, maar ook glutenvrij brood en vegan producten. Allemaal dagvers gebakken door onze biologische bakker Zonnemaire.

Het team van Vita Cura beschikt over goede opleidingen en jarenlange ervaring op het gebied van gezondheidsproducten. Met het zeer regelmatig bij- en nascholen blijven zij op de hoogte van alle ontwikkelingen en blijft de kennis op niveau om hiermee de klanten zo goed mogelijk van passend persoonlijk gezondheidsadvies te kunnen voorzien.

Pedicure- en Schoonheidssalon

Ook bij Pedicure- en Schoonheidssalon Vita Cura staan een natuurlijke verzorging en een gezonde huid voorop. Klanten kunnen in de salon terecht voor ontspannen gezichtsbehandeling of massage tot en met diepreinigende behandelingen, harsen en pedicure behandelingen. Salon Vita Cura werkt met onder andere Esse probiotic Skincare. Dit honderd procent natuurlijke merk is Vegan en Ecocert. Meer op https://vitacura-sassenheim.nl/.

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225521&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225519&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deteylinger.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=217,221,236" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>