Logo deteylinger.nl
Laserman is een van de acts in het Groot Kerstcircus. | Foto: pr.
Laserman is een van de acts in het Groot Kerstcircus. | Foto: pr. (Foto: )
Regio

Vroegboekkorting voor Groot Kerstcircus Leiden

  Zakelijk

Zakelijk • Het Groot Kerstcircus Leiden presenteert vanaf zaterdag 21 december top circusartiesten uit binnen- en buitenland in twee voorstellingen om 12.00 en 15.30 uur. Een compleet nieuw programma speciaal voor mensen uit Leiden en omgeving samengesteld met zeer verrassende sterke elementen.

Bereid je voor op daverende acts met een keur van acrobaten en een hilarische clown. Geniet van het ruim twee uur durend kerstcircusprogramma in een sfeervolle ambiance. Negen dagen lang zetten de artiesten hun beste beentje voor. Kerstcircus Leiden is er in geslaagd een absoluut topprogramma te presenteren.

De Mexicaanse Adela hangt aan haar haren hoog in de circuspiste en voert daar elegante circuskunsten uit. Wat kinderen zal aanspreken is de act van Duo Waldek & Pavel die huizenhoge sprongen maken op een trampoline. En wat te denken van een vurige Gaucho-act met Edit en Raúl. Konstantin Beck komt op een stoere motor de piste binnen en gaat daarop nog eens balanceren met rolarolaplanken. Kijk op grootkerstcircusleiden.nl om alle acts te zien.

Het circus biedt een mooie actie, een vroegboekkorting van 5 euro op elke ticket, tot 20 december kun je profiteren van dat voordeel. En voor de laatste voorstelling op 29 december zijn alle tickets te boeken met 10 euro korting. Wacht er niet te lang mee, want vol is vol.

Meer berichten