Logo deteylinger.nl
Ab en Pim van Kesteren vieren de verjaardag van hun vader Ben, samen met zus Annemarie, op zaterdag 14 december in de winkel. | Foto: pr.
Ab en Pim van Kesteren vieren de verjaardag van hun vader Ben, samen met zus Annemarie, op zaterdag 14 december in de winkel. | Foto: pr. (Foto: pr.)
Voorhout

Bijzondere familiereünie in winkel Van Kesteren

  Zakelijk

Voorhout • De 'Groentebroers' in Voorhout zien een bijzondere reünie tegemoet, ter ere van de 75ste verjaardag van hun vader Ben van Kesteren. Speciaal voor deze gelegenheid is het gezin Van Kesteren op zaterdag 14 december weer eens voltallig aanwezig in de winkel aan de Herenstraat 86. Zij nodigen dan ook iedereen uit voor een weerzien of nadere kennismaking.

Vader Ben, zijn zoons Ab en Pim en dochter Annemarie van der Sar - Van Kesteren delen onder andere koffie en erwtensoep uit aan bezoekers. Zij staan klaar om alle felicitaties in ontvangst te nemen en mooie herinneringen op te halen! Voor klanten ligt er bovendien ook nog een leuke attentie klaar.

Familiebedrijf

De groentewinkel in de Hoofdstraat is al jaren een begrip in Voorhout. In 1923 is de handelsonderneming gestart door het echtpaar A.G. Bergman, de grootouders van Ben. Dochter van het echtpaar Bergman, Catrien, verloor haar beide ouders en broer tijdens oorlog op haar achttiende. Een jaar later trouwde zij haar man Frans van Kesteren in mei 1944. Zij krijgen samen maar liefst negen kinderen. De groentewinkel draagt inmiddels de naam Van Kesteren.

'Groentebroers'

Zoon Ben van Kesteren nam de groentewinkel daarna in 1980 over van zijn ouders Frans en Catrien. Hij bouwde jarenlang verder aan de klantenkring met behulp van zijn eigen kinderen. Naast de winkel in Voorhout zijn er op dat moment nog twee vestigingen 'Van Kesteren' in de Bollenstreek, namelijk in Sassenheim en Lisse. Sinds 2008 staat de inmiddels vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf. 'Groentebroers' Ab en Pim zorgen nu voor de dagelijkse groeten-vitaminen, soepen en salades.

Meer berichten